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Universität

„Nachhaltige Ernährung trifft auf Immungesundheit“

Ort: online

Veranstaltungsbeginn: 16.10.2023 - 18:00 Uhr

Veranstaltungsende: 16.10.2023 - 20:30 Uhr

Veranstaltungskategorie: Veranstaltung, Weiterbildung, Alumni, Vortrag, Externe Veranstaltung

Wir freuen uns, aus der EAACI ein gemeinsames Webinar der AG One Health, der AG Immunomodulation & Ernährung und der Sektion Allied Health & Primary Care am 16. Oktober 2023 anlässlich des Welternährungstages in unserem Knowledge Hub anzukündigen.

Montag, 16. Oktober 2023

von 18:00 - 20:30 Uhr MEZ

online.

Registrierung: https://eaaci.cmail20.com/t/d-e-vtktdtt-xkjuhkyjr-y/

Für das Organisationskommittee

Isabella Pali

(AG One Health, Vorsitzende)

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“Sustainable diet meets immune health”

We are delighted to announce a joint-webinar of the WG One Health,
the WG Immunomodulation & Nutrition, and Section Allied Health & Primary Care

for the World Food Day in our Knowledge Hub

Monday 16 October, 2023

6:00 – 8:30 pm CET

online

Registration: https://eaaci.cmail20.com/t/d-e-vtktdtt-xkjuhkyjr-y/

For the organizing committee:

Isabella Pali

VetMedUni Vienna

(WG One Health chair)

Program

1. Sustainable diet – good for environment and for people?
Tilman Kühn
Vienna, Austria.

2. Immune-supportive and sustainable diet for allergy management
Berber Vlieg-Boerstra
Amsterdam, The Netherlands.

3. Micronutrition for the immune system
Franziska Roth-Walter
Vienna, Austria.

4. Plant-based diet in children with food allergies – is there a concern?
Rosan Meyer
London, UK.

5. The rising prevalence of allergy to legumes and seeds affecting people following a plant-based diet
Isabel Skypala
London, UK.

6. Risk factors for induction of food allergy
Isabella Pali-Schöll
Vienna, Austria.