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Universität
„Nachhaltige Ernährung trifft auf Immungesundheit“
Ort: online
Veranstaltungsbeginn: 16.10.2023 - 18:00 Uhr
Veranstaltungsende: 16.10.2023 - 20:30 Uhr
Veranstaltungskategorie: Veranstaltung, Weiterbildung, Alumni, Vortrag, Externe Veranstaltung
![](/fileadmin/_processed_/0/a/csm_sustainable_diet_meets_immune_health_7b7ad4fe66.jpg)
Wir freuen uns, aus der EAACI ein gemeinsames Webinar der AG One Health, der AG Immunomodulation & Ernährung und der Sektion Allied Health & Primary Care am 16. Oktober 2023 anlässlich des Welternährungstages in unserem Knowledge Hub anzukündigen.
Montag, 16. Oktober 2023
von 18:00 - 20:30 Uhr MEZ
online.
Registrierung: https://eaaci.cmail20.com/t/d-e-vtktdtt-xkjuhkyjr-y/
Für das Organisationskommittee
Isabella Pali
(AG One Health, Vorsitzende)
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“Sustainable diet meets immune health”
We are delighted to announce a joint-webinar of the WG One Health,
the WG Immunomodulation & Nutrition, and Section Allied Health & Primary Care
for the World Food Day in our Knowledge Hub
Monday 16 October, 2023
6:00 – 8:30 pm CET
online
Registration: https://eaaci.cmail20.com/t/d-e-vtktdtt-xkjuhkyjr-y/
For the organizing committee:
Isabella Pali
VetMedUni Vienna
(WG One Health chair)
Program
1. Sustainable diet – good for environment and for people?
Tilman Kühn
Vienna, Austria.
2. Immune-supportive and sustainable diet for allergy management
Berber Vlieg-Boerstra
Amsterdam, The Netherlands.
3. Micronutrition for the immune system
Franziska Roth-Walter
Vienna, Austria.
4. Plant-based diet in children with food allergies – is there a concern?
Rosan Meyer
London, UK.
5. The rising prevalence of allergy to legumes and seeds affecting people following a plant-based diet
Isabel Skypala
London, UK.
6. Risk factors for induction of food allergy
Isabella Pali-Schöll
Vienna, Austria.